Fit-Nest

Sinds februari 2020 ontvangt Lisse, beweegcoach, jou graag in onze praktijk voor haar sportsessies! Ze begeleidt 2 groepen: 'Fit in je zwangerschap' voor zwangere vrouwen en 'Fit met je baby' voor mama's met hun baby of peuter.

Stuur een mailtje naar beweegcoach.lisse@gmail.com  voor je in te schrijven. 

Fit in je zwangerschap

We hoeven je niet te vertellen dat voldoende beweging tijdens de zwangerschap belangrijk is voor zowel moeder als kind. Deze sportsessie in groep is voor toekomstige mama's met en zonder sportachtergrond waarbij je veilig kan bewegen. De beweegoefeningen verstevigen je spieren zodat je klaar bent voor de bevalling. Aangezien elke zwangerschap anders is, worden de oefeningen individueel aangepast en wordt er ook rekening gehouden met zwangerschapskwaaltjes.

En je kan kiezen voor losse lessen of voor een reeks van 5 lessen. 
Na je inschrijving krijg je van Lisse een bevestigingsmail met alle nodige informatie over de les zelf. 

Klik hier voor data.

Fit met je baby

Na een zwangerschap en een bevalling zul je merken dat je lijf niet meer hetzelfde is als voordien. Terug in vorm komen (soms letterlijk en figuurlijk ;-)) heeft vooral tijd, maar ook training nodig. Lisse helpt je hierbij! En voor deze sportsessie hoef je geen babysit te regelen, maar neem je je kindje gewoon mee naar de les. Alle beweegoefeningen zijn in interactie met je kindje, dit zowel op het matje als in de draagzak. En ondertussen train jij je hele lichaam.

Je kan deelnemen aan deze lessen met een baby tussen 8 weken en 2,5 jaar.
Als je zelf geen draagdoek of -zak ter beschikking hebt, laat je dit bij je inschrijving weten. Zo kan Lisse zorgen voor extra materiaal. 

Ook hier kan je kiezen voor losse lessen of voor een reeks van 5 lessen.  
Na je inschrijving krijg je van Lisse een bevestigingsmail met alle nodige informatie over de les zelf. 
Het is aangeraden om vóór je deelname al een postnatale sessie gehad te hebben bij een kinesist.

Klik hier voor data.