Workshop Essentiële Oliën - 2/05/19  

26-03-2019

2/05/19  -  19u-21u

Zwangerschapskwaaltjes, rusteloze nachten, baby sprongetjes, groeipijntjes, vermoeidheid, ... De zorgen van een jong gezin! Als mama van 3 kindjes weet Lies Pieters wat het betekent, maar nog meer hoe essentiële oliën ondersteuning kunnen bieden. Een rijkdom voor het gezin, dat ze graag deelt met jonge mama's en papa's in hun zoektocht naar een natuurlijke manier om ten volle te genieten van alle mooie momenten, zonder zorgen!

Tijdens deze infosessie krijg je tips en advies over het gebruik van essentiële oliën, en bovenal ervaar je zelf hoe diepgaand de geur van essentiële oliën je lichaam beweegt!
Je baby is meer dan welkom!

Vooraf inschrijven
lies.pieters1@telenet.be - 0479/86.50.20
€15 per gezin op BE40 0689 3366 7463 met vermelding 'YL infosessie NEST vroedvrouwen - 2mei2019'

(Belangrijk om weten:We werken bewust enkel met essentiële oliën van Young Living. Deze zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver, en voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld. Daardoor zijn ze uiterst krachtig en werkzaam in de ondersteuning van onze gezondheid.Waarom we dit 'bewust kiezen' noemen, kom je ook te weten tijdens deze infosessie!Volledig vrij van aankoopverplichtingen. Tijdens de bijeenkomst worden geen producten verkocht; wel wordt uitgelegd hoe je ze zelf eenvoudig online kan bestellen.)