Fit-Nest
door Lisse

Na een tussenstop van 2 jaar (Hoe kwam dat nu weer? ;-)) ontvangt Lisse, beweegcoach, jou graag terug voor haar sportsessies! Ze begeleidt zowel zwangere vrouwen als mama's met hun baby, en wel in één en dezelfde groep.

De lessen gaan door vanaf 20/04/22, telkens op woensdag van 17u tot 18u in onze praktijkruimte, op voorwaarde van min. 3 deelnemers en max. 7 deelnemers.

Je kan kiezen voor losse lessen (€13) of all the way gaan voor een reeks van 5 lessen (€50).

Stuur een mailtje naar beweegcoach.lisse@gmail.com om je in te schrijven. Na je inschrijving krijg je van Lisse een bevestigingsmail met alle nodige informatie over de les zelf.

Fit in je zwangerschap

We hoeven je niet te vertellen dat voldoende beweging tijdens de zwangerschap belangrijk is voor zowel moeder als kind. Deze sportsessie in groep is voor toekomstige mama's met en zonder sportachtergrond waarbij je veilig kan bewegen. De beweegoefeningen verstevigen je spieren zodat je klaar bent voor de bevalling. Aangezien elke zwangerschap anders is, worden de oefeningen individueel aangepast en wordt er ook rekening gehouden met zwangerschapskwaaltjes.

Fit met je baby

Na een zwangerschap en een bevalling zal je merken dat je lijf niet meer hetzelfde is als voordien. Terug in vorm komen heeft vooral tijd, maar ook training nodig. Lisse helpt je hierbij! En voor deze sportsessie hoef je geen babysit te regelen, maar neem je je kindje gewoon mee naar de les. Alle beweegoefeningen zijn in interactie met je kindje, dit zowel op het matje als in de draagzak. En ondertussen train jij je hele lichaam.

Je kan deelnemen aan deze lessen met een baby tussen 8 weken en 2,5 jaar. Als je zelf geen draagdoek of -zak ter beschikking hebt, laat je dit bij je inschrijving weten. Zo kan Lisse zorgen voor extra materiaal.

Het is aangeraden om vóór je deelname al een postnatale sessie gehad te hebben bij een kinesist.