Massage en Yoga

Babymassage

voor baby's vanaf 6 weken oud
Heerlijk, zo'n massage!  Het ultieme verbindingsmoment tussen jou en je baby met de voordelen nadien: minder krampjes en een relaxte baby én mama of papa!

Maandelijks organiseren we deze gezellige activiteit van 10u tot 12u in onze praktijkruimte. Zo heb je alle tijd om voor en/of na de massage nog te babbelen, pateekes te eten (ja, die voorzien we :-)), iets te drinken of je kindje te voeden.

- max. 6 baby's met 1 begeleider
- we leren je het principe van de Shantala- babymassage aan
- benodigdheden: 2 handdoeken/tetradoeken
- data te vinden bij agenda

Data en inschrijven


Zwangerschapsmassage

voor zwangere vrouwen vanaf 12 weken

door professioneel masseur en Yogi, Mirte Van Haver, op vrijdagen in onze praktijk.

Laat je zwangere lijf -met kleine of grote bolle buik- eens goed verwennen en kom tot rust tijdens een ontspannende zwangerschapsmassage.

Extra aandacht voor je bekken, onderrug en schouders want DJIEZES die bolle buik kan al eens lastig om te dragen zijn.

Een zwangerschapskussen ondersteunt jou in zijligging zodat jij en je baby'tje comfortabel kunnen genieten.

Maak een afspraak via www.metmirte.com


Massage voor Mama's

voor mama's van baby's, peuters en kleuters
door professioneel masseur en Yogi, Mirte Van Haver, op vrijdagen in onze praktijk.

Deze postnatale massage focust op het loslaten van spanning in het lichaam en het opladen van jouw batterijen.

Extra aandacht voor de onderrug, nek en schouders want HALLO dat wiegen, sussen en dragen! Dat vraagt wat van ons lijf.

Volledige aandacht voor jou als mama zodat jij na een zelfzorg momentje opgeladen en ontspannen huiswaarts kan keren. 

Maak een afspraak via www.metmirte.com

Zwangerschapsyoga

Geef je graag extra zorg en aandacht aan je lichaam tijdens je zwangerschap? Wil je graag bewust bewegen en ontspannen in elk stadium van de zwangerschap? Misschien is zwangerschapsyoga dan iets voor jou!

Tijdens de lessen staat het bewust worden van je eigen lichaam en van het baby'tje in je buik centraal. Leer spanningen in geheel het lichaam op te merken en te verminderen door yoga. De houdingen houden het zwangere lichaam krachtig én soepel. Ideaal als voorbereiding op de geboorte van je kindje !

Je leert in de lessen niet alleen yogahoudingen voor je zwangere lichaam, je leert ook te ontspannen en ademhalingsoefeningen te doen die je kunnen helpen in de verdere stadia van je zwangerschap, arbeid en bevalling. Dit alles op een zeer functionele (en niet zweverige) manier.

Meer info en inschrijven  

Yoga voor Mama's

Ook na je zwangerschap verdient je lichaam de nodige aandacht. In een tijd waarin ontzettend veel van je gevraagd wordt, nodig ik jullie uit om samen van yoga te genieten. Dit met een persoonlijke aanpak in kleine groepjes met aandacht voor elke mama.

Postnatale yoga kan je helpen om jouw lichaam te versterken. Dit met specifieke aandacht voor je bekkenbodem-, buik- en rugspieren. Kersverse mama's ondervinden vaak last van pijn aan de rug, schouders en/ of nek door het tillen van de baby, zwaardere borsten en/of een verkeerde houding. Aandacht gaat uiteraard ook naar een mooie lichaamshouding die er preventief voor zorgt dat je minder pijn ervaart.

De focus ligt niet enkel op het versterken van je lichaam en je lichaamshouding. Je lichaam (opnieuw) leren ontspannen is even belangrijk. Dit met specifieke aandacht voor het ontspannen van schouders, rug en nek. We proberen niet alleen het lichaam te ontspannen, ook willen we de gedachtenmolen even vertragen o.a. door meditatie en ademhaling.

Laat 'moeten' achterwege en ervaar een moment voor jezelf zonder enige prestatiedrang.

Meer info en inschrijven