Massages en Yoga 
door Mirte

Maak een afspraak via www.metmirte.com

Zwangerschapsmassage

voor zwangere vrouwen vanaf 12 weken

Laat je zwangere lijf -met kleine of grote bolle buik- eens goed verwennen en kom tot rust tijdens een ontspannende zwangerschapsmassage.

Extra aandacht voor je bekken, onderrug en schouders want DJIEZES die bolle buik kan al eens lastig om te dragen zijn.

Een zwangerschapskussen ondersteunt jou in zijligging zodat jij en je baby'tje comfortabel kunnen genieten.

Massage voor Mama's

voor mama's van baby's, peuters en kleuters.

Deze postnatale massage focust op het loslaten van spanning in het lichaam en het opladen van jouw batterijen.

Extra aandacht voor de onderrug, nek en schouders want HALLO dat wiegen, sussen en dragen! Dat vraagt wat van ons lijf.

Volledige aandacht voor jou als mama zodat jij na een zelfzorg momentje opgeladen en ontspannen huiswaarts kan keren.

Zwangerschapsyoga

Geef je graag extra zorg en aandacht aan je lichaam tijdens je zwangerschap? Wil je graag bewust bewegen en ontspannen in elk stadium van de zwangerschap? Misschien is zwangerschapsyoga dan iets voor jou!

Tijdens de lessen staat het bewust worden van je eigen lichaam en van het baby'tje in je buik centraal. Leer spanningen in geheel het lichaam op te merken en te verminderen door yoga. De houdingen houden het zwangere lichaam krachtig én soepel. Ideaal als voorbereiding op de geboorte van je kindje !

Je leert in de lessen niet alleen yogahoudingen voor je zwangere lichaam, je leert ook te ontspannen en ademhalingsoefeningen te doen die je kunnen helpen in de verdere stadia van je zwangerschap, arbeid en bevalling. Dit alles op een zeer functionele (en niet zweverige) manier.

Yoga voor Mama's

Ook na je zwangerschap verdient je lichaam de nodige aandacht. In een tijd waarin ontzettend veel van je gevraagd wordt, nodig ik jullie uit om samen van yoga te genieten. Dit met een persoonlijke aanpak in kleine groepjes met aandacht voor elke mama.

Postnatale yoga kan je helpen om jouw lichaam te versterken. Dit met specifieke aandacht voor je bekkenbodem-, buik- en rugspieren. Kersverse mama's ondervinden vaak last van pijn aan de rug, schouders en/ of nek door het tillen van de baby, zwaardere borsten en/of een verkeerde houding. Aandacht gaat uiteraard ook naar een mooie lichaamshouding die er preventief voor zorgt dat je minder pijn ervaart.

De focus ligt niet enkel op het versterken van je lichaam en je lichaamshouding. Je lichaam (opnieuw) leren ontspannen is even belangrijk. Dit met specifieke aandacht voor het ontspannen van schouders, rug en nek. We proberen niet alleen het lichaam te ontspannen, ook willen we de gedachtenmolen even vertragen o.a. door meditatie en ademhaling.

Laat 'moeten' achterwege en ervaar een moment voor jezelf zonder enige prestatiedrang.